Overzicht van de onderneming

Weetabix Food Company is de op één na grootste merkfabrikant van ontbijtgranen en ontbijtgranenrepen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gevestigd in Northamptonshire, het Verenigd Koninkrijk, en produceert onder andere Weetabix, Alpen, Ready brek, Weetos, Oatibix en ontbijtgranenrepen van Alpen.  Het merk Weetabix wordt al sinds 1932 in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en verkocht; tegenwoordig is dit bedrijf de absolute nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk met de verkoop van het meest vertrouwde en meest aanbevolen ontbijtgranenproduct en is het een van de meest legendarische Britse merken.

De fabrieken in Burton Latimer exporteren wereldwijd naar meer dan 80 landen en voor Weetabix wordt alle tarwe binnen een straal van 75 km rond de productielocatie verbouwd.  Zie www.weetabix.com voor koppelingen naar websites over de hele wereld.

Tot 2003 was Weetabix Food Company een familiebedrijf en is nu een dochteronderneming van Post Holdings, Inc., met hoofdkantoor in St. Louis, Missouri, V.S.  Post Holdings, Inc is een holding voor verpakte consumptiegoederen, actief in de categorieën "center-of-the-store" (centraal opgestelde, opvallende displays), foodservice, voedselingrediënten, huismerken, gekoelde en actieve voeding.  Post Holdings, Inc is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: POST).

 

> Back to Weetabix Food Company

Informatie

Indien u meer informatie over het bedrijf of over onze merken wenst of als u iemand van de consumentendienst wil contacteren, klik dan op de onderstaande link.

E-mail klantenservice

Onze Merken

Left Right

Weetabix

De unieke vorm, de perfecte portie

> Ontdek Weetabix producten

Weetabix Minis

Weetabix Minis zijn de kleine ontbijtgranen met een reuzensmaak

> Ontdek Weetabix Minis producten

Alpen

Een perfecte mix

> Ontdek Alpen producten