Toegankelijkheid

Browser compatibility

Deze website is ontworpen voor een zo breed mogelijk publiek. Alle webpagina’s zijn geschreven volgens de standaard XHTML 1.0 Transitional, waarbij gebruik wordt gemaakt van CSS-opmaakmodellen voor de weergave, wat betekent dat deze site bruikbaar zou moeten zijn op alle webbrowsers die deze standaarden ondersteunen.

Er is beperkte ondersteuning beschikbaar voor oudere browsers, zoals IE6. Mensen die deze browser nog steeds gebruiken, zouden nog steeds moeten kunnen navigeren op de site met behulp van de sitemap, maar de schermindeling is waarschijnlijk niet optimaal. Wij raden gebruikers van oudere browsers aan om te upgraden naar een van de volgende nieuwere browsers:

NALEVING VAN WAI-NORMEN

De site voldoet aan zoveel mogelijk toegankelijkheidscontroles voor A- en AA-naleving, zoals gedefinieerd in de Web Content Accessibility Guidelines van W3C (versie 1.0 en 2.0) als mogelijk is. Er zijn enkele gebieden van de site waar dit niet helemaal mogelijk is geweest, maar we denken dat deze niet significant genoeg zijn om iedereen die een AA-browserervaring nodig heeft, enorm te beïnvloeden.

WEERGAVEGROOTTE

Gebruikers met verminderd gezichtsvermogen die de weergegeven inhoud willen vergroten, kunnen dat op de volgende manieren doen:

  • Gebruik in Google Chrome de zoomoptie van het paginabesturingsmenu
  • Gebruik in Firefox het menu Beeld -> In-/uitzoomen
  • Gebruik in Internet Explorer het menu Pagina -> In-/uitzoomen
  • Gebruik in Safari het menu Beeld

Voor al deze browsers kunt u ook de volgende sneltoetsen gebruiken om het in-/uitzoomen te regelen:

  • Ctrl (Commando-toets op Mac) en + om te vergroten
  • Ctrl (Commando-toets op Mac) en – om te verkleinen
  • Ctrl (Commando-toets op Mac) en 0 om te resetten